top
U bent hier: Over SIGHT -> Over ons

Over SIGHT Landscaping

Wij maken de wereld mooier
Mensen wonen, werken en recreëren het liefst in een groene, harmonieuze omgeving. SIGHT Landscaping is een landelijk werkend groenbedrijf. En wij zijn er trots op, dat we samen met onze opdrachtgevers de omgeving groener, mooier mogen maken. Wij verzorgen de groene buitenruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen.

We verzorgen graag voor u het hele traject van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. In aanleg en onderhoud werken we integraal: we dragen zorg voor zowel de beplanting als het civiele werk (waaronder verhardingen, meubilair, waterpartijen e.d.). Deze manier van werken resulteert in een bijzonder hoge kwaliteit terwijl veel kosten bespaard worden.

SIGHT beschikt over een grote hoeveelheid groene kennis. Die delen we graag met onze opdrachtgevers. Uw wensen zijn de basis. Die verrijken wij met onze specialistische deskundigheid, onze creativiteit en daadkracht. Zo bereiken we mooie resultaten.

groot als het moet…
SIGHT Landscaping behoort tot de top van de groenbedrijven van Nederland, zowel kwalitatief als in grootte. Voor SIGHT werken ca. 240 gedreven en betrokken medewerkers, elk met een grote deskundigheid op zijn/haar gebied. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om ook (zeer) grote projecten te realiseren.

…en klein als het kan
SIGHT Landscaping is gehuisvest in zes vestigingen verspreid door Nederland. Daardoor is SIGHT altijd dichtbij, vertrouwd met de lokale omgeving. Onze medewerkers kennen de streek en zijn betrokken bij hun omgeving. Zo werken we met evenveel inzet, plezier en gedrevenheid aan kleine lokale projecten.

SIGHT Landscaping is gevestigd in Eelde, Diepenveen, Almere, Harderwijk, Arnhem en Nieuwerkerk a/d IJssel.

Wat maakt ons bijzonder?
We hebben veel aandacht voor het helder in kaart brengen van uw wensen. We denken proactief met u mee. We bieden oplossingen voor de korte en de lange termijn. Zo bepalen het ontwerp en de aanleg hoeveel onderhoud er in de toekomst nodig is. We houden ervan om open en transparant te communiceren en werken graag aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

SIGHT heeft veel kennis en expertise. Daar zijn we zuinig op. We besteden dan ook veel zorg aan de opleiding van onze medewerkers. Zodat zij met plezier hun deskundigheid kunnen inzetten voor u.

Daarnaast is SIGHT Landscaping een door Aequor erkend opleidingsbedrijf.