Voor welke sectoren werken wij

Mensen wonen, werken en recreëren het liefst in een groene, harmonieuze omgeving. SIGHT Landscaping is een landelijk werkend groenbedrijf. En wij zijn er trots op, dat we samen met onze opdrachtgevers de omgeving groener, mooier mogen maken. Wij verzorgen de groene buitenruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen.

We verzorgen graag voor u het hele traject van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. In aanleg en onderhoud werken we integraal: we dragen zorg voor zowel de beplanting als het civiele werk (waaronder verhardingen, meubilair, waterpartijen e.d.). Deze manier van werken resulteert in een bijzonder hoge kwaliteit terwijl veel kosten bespaard worden.

Bedrijven en instellingen

Het groen rondom uw pand is uw visitekaartje. Naast een representatieve functie heeft een goed verzorgde (groene) werkomgeving een positieve uitwerking op de creativiteit, werkplezier en beleving van uw medewerkers en gasten.

Lees verder
Lees verder

Recreatie

Bungalowparken, hotels, recreatiecentra en campings behoren tot een trouwe groep klanten van SIGHT Landscaping. In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in dit dynamische segment. Trends volgen elkaar hierbij snel op, dit vraagt ook om een bijpassende aanpak van de tuin.

Zorg

Onze vakbekwame hoveniers zijn deskundig in het werken op terreinen van zorginstellingen en ziekenhuizen. Zij weten wat belangrijk is binnen uw sector en op uw terrein. Terreininrichting in de zorgsector is een specialisme. Welzijn, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en representativiteit zijn belangrijke aspecten die er toe doen.

Lees verder
Lees verder

Overheid

Kwaliteit, veiligheid en multifunctioneel ruimtegebruik spelen een belangrijke rol in de openbare ruimte. De burger krijgt steeds meer inspraak in zijn leefomgeving en is betrokken bij de wijkaanpak. Kennis van sociale factoren, tijdsbesteding en belevingsfactoren zijn van wezenlijk belang voor een goed ingerichte openbare ruimte met multifunctioneel ruimtegebruik. Onze kennis van verantwoord materiaalgebruik en inzicht in onderhoudskosten zetten wij in voor uw groen van morgen.