Bedrijven en Instellingen

Het groen rondom uw pand is uw visitekaartje. Naast een representatieve functie heeft een goed verzorgde (groene) werkomgeving een positieve uitwerking op de creativiteit, werkplezier en beleving van uw medewerkers en gasten.

Bij de vormgeving van uw terrein staan uw wensen centraal. Onze ontwerpers vertalen deze in een creatief ontwerp. Hierbij letten ze goed op verantwoord materiaalgebruik en beheersing van onderhoudskosten. Wij zorgen voor de juiste mix tussen vorm, functionaliteit, praktische beheerbaarheid en financiële haalbaarheid.

Terreininrichting bij bedrijven en instellingen is een specialisme. Uw terrein moet een prettige en functionele omgeving zijn voor uw medewerkers en uw gasten. Een goed uitgedachte invulling van het groen levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Terreinonderhoud door SIGHT Landscaping gaat verder dan alleen het uitvoeren ervan. Wij vinden de juiste balans tussen kwaliteit en kosten. Wij stellen voor u een jaarlijks onderhoudsprogramma op maat op, met diverse kwaliteitsniveaus. De voor- en nadelen worden per kwaliteitsniveau duidelijk in beeld gebracht. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw terrein.

U kunt er van op aan dat onze medewerkers ervoor zorgen dat uw medewerkers en uw gasten weinig overlast ondervinden van de werkzaamheden. Zij houden rekening met veiligheid, geluidsbeperking, aangepaste werktijden en representatie van medewerkers.

Een vast onderhoudsteam, korte communicatielijnen en een klantenportal nemen uw zorgen voor uw groene omgeving uit handen.

SIGHT Landscaping onderneemt maatschappelijk verantwoord door continu te innoveren in duurzame technieken en uitvoeringsmethodes. Daarnaast kopen wij duurzaam in en zetten wij mensen in met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen worden professioneel gecoacht en begeleid (on the job) met als uiteindelijk doel door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

Duurzaam ondernemen is een vast onderdeel van onze bedrijfscultuur. Van al onze medewerkers wordt verwacht dat zij positief bijdragen aan de duurzaamheid van het bedrijf.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer