Recreatie

Bungalowparken, hotels, recreatiecentra en campings behoren tot een trouwe groep klanten van SIGHT Landscaping. In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in dit dynamische segment. Trends volgen elkaar hierbij snel op, dit vraagt ook om een bijpassende aanpak van de tuin.

Een groene omgeving draagt in de recreatiesector, meer dan waar dan ook, bij aan de beleving van de gast. Representatie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn hiervoor belangrijke aspecten die er toe doen. Daarnaast kan groen zelfs bijdragen aan het verhogen van uw bedrijfsresultaat. Dit kan onder andere door nieuwe functies aan uw terrein te geven. Uitdagende, maar ook verrassende concepten. Een WiFi-tuin, wellnesstuin, weddinggarden of een kruidenhoek, zijn slechts een paar mogelijkheden

Deze ideeën worden vormgegeven door onze creatieve ontwerpers. Hierbij staan verantwoord materiaalgebruik en beheersing van onderhoudskosten centraal. Wij zorgen voor de juiste mix van vorm, functionaliteit, praktische beheerbaarheid en financiële haalbaarheid.

Het onderhoud van uw terrein gaat bij SIGHT Landscaping verder dan alleen het uitvoeren ervan. Wij brengen de, voor u, juiste balans in beeld tussen kwaliteit en kosten. Wij stellen voor u een jaarlijks onderhoudsprogramma op maat op, met diverse kwaliteitsniveaus. De voor- en nadelen worden per kwaliteitsniveau duidelijk in beeld gebracht. U kunt zo een weloverwogen keuze maken voor uw terrein. U kunt er van op aan dat onze medewerkers ervoor zorgen dat uw medewerkers en uw gasten zo min mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden. Zij houden rekening met veiligheid, geluidsbeperking, aangepaste werktijden en representatie van medewerkers. Een vast onderhoudsteam, korte communicatielijnen en een klantenportal nemen uw zorgen voor uw groene omgeving uit handen.

Uw wensen staan bij alles wat wij doen voorop. Wij zorgen ervoor dat deze vertaald worden in een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer