Zorg

Onze vakbekwame hoveniers zijn deskundig in het werken op terreinen van zorginstellingen en ziekenhuizen. Zij weten wat belangrijk is binnen uw sector en op uw terrein. Terreininrichting in de zorgsector is een specialisme. Welzijn, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en representativiteit zijn belangrijke aspecten die er toe doen. Uw zorginstelling moet een prettige en geborgen omgeving zijn voor uw cliënten.

Een goed uitgedachte invulling van het groen levert hieraan een belangrijke bijdrage. Het is bewezen dat de juiste aanwezigheid van groen een positieve invloed heeft op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van uw cliënten.

Onze bijdrage aan het welzijn van uw cliënten en hun herstelproces gaat verder dan alleen het onderhouden van groen: wij laten uw cliënten het groen beleven en prikkelen hun zintuigen. Geurtuinen, oefenpaden, knuffelmuren, schaduwruimtes en vlinder- en vogeltuinen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Uw wensen zijn de uitgangspunten voor onze creatieve ontwerpers. Door onze jarenlange ervaring met terreininrichting in de zorgsector, zijn wij goed in staat om uw specifieke wensen te realiseren. Terreinonderhoud gaat bij SIGHT Landscaping verder dan alleen het uitvoeren ervan. Wij vinden de, voor u, juiste balans tussen kwaliteit en kosten. Wij stellen voor u een jaarlijks onderhoudsprogramma op maat op, met diverse kwaliteitsniveaus. De voor- en nadelen worden per kwaliteitsniveau duidelijk in beeld gebracht, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw terrein.

U kunt er van op aan dat onze medewerkers ervoor zorgen dat u en uw cliënten zo min mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden. Zij houden rekening met veiligheid, geluidsbeperking, aangepaste werktijden en representatie van medewerkers. Een vast onderhoudsteam, korte communicatielijnen en een klantenportal nemen uw zorgen voor uw groene omgeving uit handen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer