Ontwerp en aanleg

SIGHT Landscaping zorgt met haar ontwerpers voor een creatieve en realistische vertaling van uw groene wensen in uw buitenruimte. Uw wensen zijn de uitgangspunten voor onze creatieve ontwerpers. Door onze jarenlange ervaring met terreininrichting zijn wij goed in staat om uw specifieke wensen te vertalen in realiteit.

Lees verder
De creativiteit van de ontwerper wordt gecombineerd met de praktische kennis binnen onze organisatie. Uw plan is daardoor altijd technisch haalbaar, zowel in de realisatie als in het beheer. U heeft tijdens het complete proces één vast aanspreekpunt. U bent daardoor verzekerd van tijdwinst, kostenbesparing en efficiency.

Naast het ontwerp kunt u ons ook inschakelen voor het houden van enquêtes, het organiseren van bewonersavonden en het voeren van projectoverleg met belanghebbenden. Wij bieden deze dienstverlening aan om samen met u een optimaal plan te creëren. Niet alleen voor u, maar ook voor de gebruikers van de groene ruimte.

SIGHT Landscaping zorgt met zijn specialisten voor een vakkundige realisatie van het ontwerp. Onze vakbekwaam hoveniers hebben ruime ervaring met de aanleg van tuinen, parken, daktuinen en speelterreinen

In de aanleg werken we integraal: we dragen zorg voor zowel de beplanting als het civiele werk (waaronder verhardingen, meubilair, waterpartijen e.d.). Deze manier van werken resulteert in een bijzonder hoge kwaliteit terwijl veel kosten bespaard worden.