Projectleider

Wie zoeken wij?
Een doortastende enthousiaste kandidaat. Je bent sterk in communicatie met opdrachtgever, onderaannemers en medewerkers en neemt hier indien nodig zelf initiatief.

Je bent goed in plannen, organiseren en begeleiden van een breed scala aan projecten. Je weet de opdracht duidelijk te vertalen naar de mensen in de uitvoering. Je geeft mensen verantwoordelijkheid waar gewenst en nodig. Je weet mensen op de juiste wijze te motiveren. Je bent proactief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerken.

Je bent actief bezig om goed op de hoogte te blijven van planvorming en ontwikkelingen in regio waarin je werkt. Je denkt mee over planningen, werkprocessen en verbeteringen in de projectuitvoering. Tot slot ben je zowel resultaat als oplossingsgericht.

Wat ga je doen?
Als projectleider bouw je aan de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van bestaande en nieuwe projecten. Je draagt zorg voor een effectieve inzet van mensen en materieel om de projecten op succesvolle wijze uit te voeren en verliest daarbij niet de kwaliteits- en veiligheidseisen uit het oog. Je valt direct onder de regiomanager. De projectleider geeft leiding aan een uitvoerder en meerdere voormannen. Daaronder vallen de waardevolle uitvoerende medewerkers die de projecten uitvoeren.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten en medewerkers. Daarnaast help je mee aan het werven van nieuwe projecten, onder andere door het meedenken in een tenderteam over de aanbestedingen. Je coacht de uitvoerende medewerkers en levert een actieve bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Functieprofiel

De projectleider die wij zoeken:

  • Heeft een resultaatgerichte en commerciële instelling.
  • Heeft een afgeronde HBO opleiding
  • Heeft enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in het groen.
  • Is klantgericht, ondernemend, stressbestendig en een sterke organisator.
  • Heeft gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals RAW, UAV-gc en andere contractvormen.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een ondernemende en veelzijdige organisatie. Bij SIGHT heerst een plezierige en informele werksfeer. De functie biedt veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden.

Reacties:
Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet via: hr@sightlandscaping.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Interesse in deze openstaande vacature? Vul dan onderstaande formulier (met je CV en motivatiebrief) in.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
* verplicht veld