Opleidingen bij SIGHT Landscaping

SIGHT is een no-nonsense bedrijf dat graag investeert in mensen. In een open cultuur werken wij met elkaar voor elkaar. SIGHT is geen top-down organisatie, we geven onze werknemers hun eigen verantwoordelijkheid. Ook denken en werken we actief mee aan ontwikkelingskansen voor onze mensen.

Lees verder
 We geven vakgerichte opleidingen en trainingen. Het is mogelijk bij ons traineeships te volgen, stage te lopen of aan een afstudeerproject te werken. Ons dienstenpakket en klantenbestand zijn gevarieerd, ons machinepark altijd up-to-date. We opereren landelijk, waardoor er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt zit!


Opleiding

We zijn trots op de deskundigheid die we in huis hebben. Daarom investeren we graag in gedreven en goed opgeleid personeel. Bij SIGHT krijg je de mogelijkheid vakgerichte opleidingen en trainingen te volgen. Maar ook opleidingen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en onderlinge samenwerking zijn een mogelijkheid. SIGHT is een erkend leerbedrijf. Je kunt dus bij ons je BBL- of BOL-opleiding volgen. We zijn verbonden aan TRI Groei in Groen, een samenwerkingsverband van scholen, leerlingen en groenbedrijven. Het gemeenschappelijke doel: jongeren succesvol opleiden voor een toekomst in de Groene Ruimte.


Stage of afstuderen

Wil je stage lopen of je afstudeeropdracht bij SIGHT afronden? Dat kan! Wij bieden je deze mogelijkheid. Gedurende je stage of afstudeeropdracht word je begeleid door een van onze medewerkers. Je kunt rekenen op een betrokken en vakkundige coaching en ondersteuning.


Traineeship

Ben je een jonge en ambitieuze afgestudeerde HBO-er? Wil je je talenten verder ontwikkelen? Dan krijg je bij SIGHT de gelegenheid jezelf te ontplooien om door te groeien naar een commerciële, uitvoerende of leidinggevende functie. Je wordt gedurende twee jaar ingezet in diverse onderdelen van ons bedrijf. Zo ontwikkel je je ambities. Door de brede opzet van het traineeship ontdek je wat de beste start is voor jouw carrière binnen de groenbranche.

Wij zijn op zoek naar:

Sollicitatieformulier

Interesse in deze openstaande vacature? Vul dan onderstaande formulier (met je CV en motivatiebrief) in.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
* verplicht veld

Hier vind je een overzicht van onze openstaande vacatures.

Zit jouw baan er niet bij en ben je geïnteresseerd in een uitvoerende groene baan? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Graag krijgen wij jouw open sollicitatiebrief!

Je kunt deze sturen naar HR@sightlandscaping.nl