top
U bent hier: Over SIGHT -> Werken bij SIGHT

Werken bij SIGHT Landscaping

Wij maken de wereld mooier
SIGHT is een bedrijf met een open cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en behandelen elkaar met respect. De mooiste resultaten bereik je als je werkt met plezier en inspiratie. SIGHT Landscaping biedt je een uitdagende, afwisselende en veilige werkomgeving aan. Bij SIGHT werk je in allerlei soorten projecten. Van onderhoud tot aanleg en van maaiwerk tot boomverzorging. We geven je de uitdagingen, verantwoordelijkheden, coaching en opleidingsmogelijkheden die nodig zijn voor je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. Zo kunnen we samen onze opdrachtgevers de hoogste kwaliteit bieden.

Opleiding
We zijn trots op de deskundigheid die we in huis hebben. Daarom investeren we graag in gedreven en goed opgeleid personeel. Bij SIGHT krijg je de mogelijkheid vakgerichte opleidingen en trainingen te volgen. Maar ook opleidingen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en onderlinge samenwerking zijn een mogelijkheid. SIGHT is een erkend leerbedrijf. Je kunt dus bij ons je BBL- of BOL-opleiding volgen. We zijn verbonden aan TRI Groei in Groen, een samenwerkingsverband van scholen, leerlingen en groenbedrijven. Het gemeenschappelijke doel: jongeren succesvol opleiden voor een toekomst in de Groene Ruimte.

Stage of afstuderen
Wil je stage lopen of je afstudeeropdracht bij SIGHT afronden? Dat kan! Wij bieden je deze mogelijkheid. Gedurende je stage of afstudeeropdracht word je begeleid door een van onze medewerkers. Je kunt rekenen op een betrokken en vakkundige coaching en ondersteuning.

Traineeship
Ben je een jonge en ambitieuze afgestudeerde HBO-er? Wil je je talenten verder ontwikkelen? Dan krijg je bij SIGHT de gelegenheid jezelf te ontplooien om door te groeien naar een commerciële, uitvoerende of leidinggevende functie. Je wordt gedurende twee jaar ingezet in diverse onderdelen van ons bedrijf. Zo ontwikkel je je ambities. Door de brede opzet van het traineeship ontdek je wat de beste start is voor jouw carrière binnen de groenbranche.