Partners

BWRI

Voor de aanleg en het onderhoud van (bedrijfs)tuinen en terreinen werkt SIGHT samen met BWRI. Zij detacheren 26 medewerkers voor uiteenlopende projecten waar wij de uitvoering van werkzaamheden en de begeleiding op ons nemen.

Inclusief Groep/Gresbo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van onze uitgangspunten. Onze samenwerking met Inclusief Groep/Gresbo draagt hier al jaren aan bij. Samen zetten wij ons in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden bij de projecten die wij aannemen. Zo zijn er jaarlijks rond de 150 mensen werkzaam in de groenvoorziening!

Lageschaar

In veel van de projecten die wij mogen verzorgen maken wij gebruik van het assortiment van Lageschaar. Deze is met zorg samengesteld en heeft een brede variatie vaste planten. Bij projecten zie je uiteenlopende voorbeelden!

SWO Groen

SIGHT maakt onderdeel uit van SWO Groen. Samen met Oosterhof Holman Groen en Groenvoorziening A.J. van der Werd zetten wij ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We helpen ze aan het werk en begeleiden ze tijdens dit traject om met elkaar nóg meer groen te realiseren! Voor meer details lees verder 

Terug naar boven