Zorg

Het inrichten van tuinen in de zorgsector is echt een specialisme en passie van ons. We gaan uit van de gebruikers. Wat is voor hen belangrijk, niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij laten je cliënten het groen beleven en prikkelen hun zintuigen.

Bijzondere aanpak voor bijzondere doelgroepen

Onze vakbekwame hoveniers zijn deskundig en werken graag bij zorginstellingen en ziekenhuizen. Zij weten precies wat belangrijk is voor je doelgroep. Bij ieder project inventariseren we eerst uitgebreid uw wensen. Onze ontwerpers geven hier vervolgens een creatieve invulling aan. We leggen bijvoorbeeld geurtuinen, knuffelmuren, schaduwruimtes en vlinder- en vogeltuinen aan, maar bijvoorbeeld ook speciale tuinen waar dementerende mensen veilig in kunnen wandelen. Net waar behoefte aan is.

Ontwerp, aanleg en onderhoud 

We kunnen alles voor je regelen: ontwerp en advies, aanleg en onderhoud. Bij al onze projecten zorgen wij voor de juiste combinatie van vormen, functionaliteit, praktische beheersbaarheid en financiële haalbaarheid. Natuurlijk weet je van tevoren wat de onderhoudskosten worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wist je dat je:

Een afspraak kunt maken met onze expert in zorgtuinen om te kijken wat voor jouw terrein en doelgroep belangrijk is?

Terug naar boven