Overheid

Als overheidsorganisatie wil je dat je buitenruimte gewoon goed voor elkaar is. Het moet mooi, kwalitatief en bovenal veilig zijn. Regelen we graag! Van parken tot speelplaatsen tot verharding en groen in de wijken. Voor elke werkgang binnen de openbare ruimte hebben we passend materieel én collega’s die hiermee kunnen werken. Onze mensen zijn niet alleen expert op hun onderhoudsgebied, maar worden ook gastvrije, bekende gezichten binnen uw buitenruimte. Daarnaast adviseren we je graag hoe uw buitenruimte nu en in de toekomst haar waarde kan behouden, duurzaamheid en klimaatadaptief staan hierin voorop!

Ontwerp, aanleg en onderhoud

We zijn sterk in advies, uitvoering en onderhoud. Onze mensen hebben de juiste kennis van sociale factoren, tijdsbesteding en de beleving. Het speelt allemaal mee bij het goed inrichten van een openbare ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Buurtparticipatie en omgevingsmanagement

Wil je de buurt laten participeren in het groen? Wij hebben ruime ervaring op elk gewenst niveau. Onze omgevingsmanager zorgt voor goede relaties met bewoners, bedrijven en organisaties. We geloven dat ‘samen’ hierbij altijd beter is dan alleen!

Wist je dat we goed zijn in:

  • Onderhoud van parken en plantsoenen, met oog voor natuur en biodiversiteit? 
  • Onkruidbestrijding op (half)verharding
  • Bestrijding van exoten als de Japanse Duizendkoop
Terug naar boven